La vila vella de Pals ja gaudeix d’una senyalització per al patrimoni cultural

Culturània s’ha encarregat de la primera fase de la senyalització del patrimoni cultural de Pals. Els treballs han comprès la senyalització de 9 elements de la vila vella,  amb l’aportació de dades històriques inèdites, fotografies antigues i textos en català, castellà, anglès i francès. Es pot fer el recorregut seguint la numeració proposada i gaudir dels majestuosos edificis com Ca la Pruna, l’Església de Sant Pere, la famosa Torre de les Hores, l’Hospital o el recinte de l’antic Castell. També es troben senyalitzades i explicades les muralles de Pals al passeig arqueològic i sobretot la Torre d’en Ramonet amb una placa on hi ha una recreació de la torre mitjançant un dibuix explicatiu. El projecte a la vila vella finalitzarà amb la propera instal·lació d’un panell panoràmic al Pedró de Pals on s’hi podran llegir les paraules que dedicà Josep Pla en aquest lloc tant entranyable del nostre Empordanet. Esperem que us agradi!