La primera fase de la senyalització de Setcases a punt.

En els últims dies des de Culturània, juntament amb la regidoria de turisme de l’ajuntament de Setcases, hem instal·lat les senyals corresponents a la primera fase del pla de senyalització patrimonial del municipi de Setcases.

S’han col·locat faristols, tòtems i plaques on s’hi recull informació a nivell turístic, cultural, patrimonial i históric sobre la vila. A més hi ha una clara aposta per les noves tecnologies com l’incorporació de codis QR amb àmplia informació. Els textos de les senyals venen acompanyades de traducció en Braille per invidents.

En definitiva projecte que està pendent de poder executar la segona fase i que des de Culturània n’estem molt orgullosos d’haver participat. Amb la màxima de poder difondre el nostre patrimoni cultural i històric.

Podeu seguir la notícia en aquests enllaços:

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/670015-setcases-senyalitza-els-llocs-dinteres-amb-braille-i-qr.html

http://televisiodelripolles.xiptv.cat/noticies/capitol/senyalitzacio-patrimonial#.UhTzKBhvkhk.facebook