La senyalètica al Delta de l’Ebre.

Recentment hem visitat les terres de l’Ebre, concretament a la població de l’Ampolla, porta d’entrada al parc natural del Deltra de l’Ebre. Hi hem pogut observar els diferents tipus de senyalització que s’hi ha instal·lat. Per una banda a la població turística de l’Ampolla al llarg del seu reformat passeig marítim, s’hi poden trobar un seguit de panells informatius, els quals tracten diferents aspectes de l’història local. Senyals interessants que mostren el paper dels pirates, dels pescadors, els principals fets històrics com la presència del futur Papa Adrià VI al port de l’Ampolla a principis del segle XVI.

Un material excel·lent col·locat en un indret molt apropiat. Uns textos ben redactats, acompanyats de fotografia antiga i fins i tot de dibuixos de recreació històrica. Tot plegat per entendre molt millor el passat del nostra país, d’una forma amena i destinada al públic en general.

SAMSUNG

Senyal turística patrimonial de l’Ampolla