Culturània a l’espai Cooking Girona.

Des de fa uns mesos, Culturània hem traslladat l’oficina en ple barri vell de Girona. Ara ens podeu trobar al carrer de la Força nº13 a l’espai Cooking Girona.

Realment després de passar-hi aquests primers mesos podem dir que n’estem més que orgullosos d’haver fet aquest pas. Compartir amb la resta d’empreses que conformem el Cooking Girona és tot un plaer i una experiència més que positiva.

Aprofitem l’avinentesa per comunicar-vos que la inauguració oficial del Cooking Girona serà el proper dia 21 de març a partir de les 19h. I esteu tots convidats i allà podreu conèixer de primera mà el que s’hi “cou” a Girona. Tota la informació la trobareu a la web http://cookingirona.com, i per Facebook Twitter, Instagram i Youtube.

 

Oficines de Culturània al Cooking Girona

Oficina de Culturània al Cooking Girona