L’Espurna de la Revolta SCF 1640

Aquest passat divendres dia 13 de juny es va inaugurar l’exposició de l’”Espurna de la Revolta, els Segadors a Santa Coloma“. Exposició coordinada i produïda per Culturània amb la col·laboració de diferents empreses i entitats de Santa Coloma mateix. Ha estat un projecte interessant poder mostrar de manera gràfica i aclaridora els fets dels Segadors, de la revolta i la posterior guerra. El seu orígen tingué lloc a Santa Coloma, i mitjançant una quinzena de plafons distribuïts en sis àmbits diferents us en podreu fer una idea del que succeí fa uns 374 anys!!! Història viva, història que ens emociona i que és part de nosaltres i de la nostra conciència i identitat. Us convidem a disfrutar d’aquesta exposició!

 

FOTO-EXPO-1-1024x768          FOTO-EXPO-2-1024x768

Imatges de l’exposició “Espurna de la Revolta, els Segadors a Santa Coloma”.