Ca l’Anita i els gloriosos anys 60-70 a Roses

Avui a partir de les 19.30h inaugurem al nou espai Cultural de Ca l’Anita de Roses l’exposició: “En temps de l’Anita“, coordinada per Culturània. La temàtica principal gira a l’entorn del boom del turisme durant els anys 60-70 a la vila de Roses. Aquest fenomen s’explica agafant com a eix central la figura de l’Anita, antiga propietària de l’estanc de Ca l’Anita, un dels establiments emblemàtics de Roses, que molt generosament la família cedí a l’Ajuntament de Roses.

Els diferents plafons disposats exposen de manera gràfica i molt entenedora la transformació de la vila de Roses durant els anys 60 per un fenòmen que marcà per sempre el municpi, l’entrada del turisme. Per l’elaborar l’exposició hem comptat amb la col·laboració impecable dels companys Crea arquitectes i el despatx de disseny Midwest Studio. A ells agraïr la seva professionalitat per poder gaudir d’una exposició amena, rigurosa i molt visual.

Us hi esperem!!!