Culturània a la “Girona, ciutat de setges”

Tal i com us vam dir fa dies, Culturània ha format part del rodatge i realització del documental: “Girona, ciutat de setges“. Curtmetratge que explica els fets principals de la Immortal durant els anys 1710-1711, on es va viure un dels setges més sagnants i durs que han vist mai les potents muralles de Girona. Amb la direcció de Camonstudio ha estat un plaer poder contribuir en aquest projecte. També hem comptat amb la participació excel·lent de Martí Gironell (narrador) amb veu de crooner… i amb les aportacions de Joaquim Nadal i Mateu Guitart, donant una erudició històrica de precisió que podríem descriure de cirugia fina i delicada.

Felicitar-nos a tots!!!! Però a més ahir divendres hi ha una entrevista als Camonstudio i avui dissabte s’estrena al Punt TV…
El link són aquests:

http://www.elpuntavui.tv/video.html?view=video&video_id=112523790

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/13-comunicacio/20-comunicacio/797711-el-punt-avui-televisio-estrena-lgirona-ciutat-de-setges.html