Projecte de senyalització a Ascó

Recentment Culturània i l’Ajuntament d’Ascó hem formalitzat la contractació per a la realització del projecte de senyalització patrimonial del nucli antic de la vila. S’instal·laran dotze senyals explicatives, de diferents formats, sota el nom de la ruta del “Tresor d’Ascó”.

Les senyals aniran acompanyades amb codis QR i tecnologia de Realitat Augmentada, amb informació complementària. Per altra banda també s’inclou el desenvolupament d’una aplicació per smartphones i tablets que recordarà els fets cabdals del passat del municipi, a més de donar les eines necessàries per qualsevol visitant d’Ascó (guia de restaurants, comerços, establiments, serveis, etc).

El projecte és una clara aposta pel consistori d’Ascó per diversificar l’activitat econòmica del municipi, a més de donar una especial rellevància al seu patrimoni cultural. Esperem poder tenir el projecte, finançat per la Unió Europea, finalitzat a començaments d’any.

Per Culturània és un repte poder aplicar els plans de senyalització cultural a les Terres de l’Ebre. Una de les àrees més conegudes del nostre país, a nivell turístic, de la qual volem contribuir a una major difusió i valorització del seu del seu llegat patrimonial.

Us passem l’enllaç de Turisme Ascó: http://www.ascoturisme.com/