Culturània Blog 4

El disseny de la informació

Qui no s’ha quedat mai fascinat davant un llibre infantil? Tenir-lo a les mans i remenar-lo… els colors, la textura, la il·lustració o el factor sorpresa ens parlen. El disseny ens estimula i ens capta l’atenció. Però allò que ens sembla lògic i imprescindible en determinats públics, sembla deixar de tenir importància en altres àmbits informatius.

Cal traslladar aquest esperit en qualsevol àmbit divulgatiu, i sobretot, en el sector que ens ocupa. La informació patrimonial s’ha de continuar modernitzant i reinventant per tal de traslladar el coneixement al màxim número de persones, utilitzant el major nombre de canals i formats existents.

Només així, quan es capti l’atenció del visitant fins que absorbi els coneixements, només així, el disseny haurà assolit el seu objectiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *