Culturania Post Joel

International Medieval Congress. Leeds (juliol 2016)

El passat dia 4 de juliol a la prestigiosa universitat anglesa de Leeds va tenir lloc un dels congressos anuals d’història medieval més destacats del panorama internacional. Enguany es tractaren els temes relacionats amb el menjar, la festa i les fams, a l’entorn de més de 600 conferències organitzades per blocs temàtics.

Amb la participació de més 2.205 medievalistes de 49 països d’arreu del món, les intervencions de caràcter científic i acadèmic es complementaren amb fires de llibres, demostracions d’oficis relacionats amb l’alimentació o un concert de música tradicional medieval.

El balanç ha estat molt positiu sobretot per la qualitat de les intervencions dels diferents historiadors i historiadores, a més de destacar la excel·lent organització de l’event.