Culturània Inaguració Corçà

ÈXIT DE L’ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA REPRODUCCIÓ DEL RETAULE GÒTIC DE SANTA CRISTINA DE CORÇÀ

El passat dissabte 23, a les onze del matí, va tenir lloc a l’ermita de Santa Cristina de Corçà l’acte de presentació de la nova senyalització i de la reproducció a escala del retaule gòtic del segle XV, obra atribuïda al pintor gironí Miquel Torell, i exposat actualment al Museu d’Art de Girona.

En l’acte de presentació, que va presidir l’Alcaldessa de Corçà, Ma Carme Güell, hi van participar Mn. Francesc Pardo, Bisbe de Girona; Ramon Ten, delegat de Cultura de la Generalitat a Girona; Dr. Pere Freixas, historiador de l’art, i Carme Clusellas, directora del Museu d’Art de Girona. L’acte fou amenitzat per la Coral de Corçà, la qual delectà al centenar d’assistents amb la interpretació de cançons populars.

El projecte, dut a terme per l’empresa CULTURÀNIA, consisteix en la reproducció del retaule a l’interior , més un senyal exterior amb textos interpretatius i un codi QR que permetrà una visita virtual en 360º de l’interior de l’ermita, així com l’elaboració de nous textos sobre l’ermita i del retaule de Santa Cristina de Corçà a Viquipèdia, també resumits en un díptic informatiu que es repartí entre els assistents.

El projecte ha estat desenvolupat per CULTURÀNIA amb col·laboració de La Digital, Jordi Plantés, 360Fotoweb i ESJA Pintors.

 

Culturania_Inauguraciocorça-1                     Culturania_Inauguraciocorça-2

 

Díptic de l’ermita de Santa Cristina de Corçà