Jornades Europees Del Patrimoni 2016

JORNADES EUROPEES DEL PATRIMONI 2016

Els propers 16, 17 i 18 de setembre tindran lloc les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa conjunta del Consell d’Europa i la Comissió Europea nascuda el 1991, que té l’objectiu de difondre i promoure l’accés del patrimoni cultural a la població. L’edició d’enguany estarà dedicada al coneixement, la difusió i la conservació del patrimoni agrupades com a comunitats patrimonials.

D’aquesta manera, sota l’eslògan el “Patrimoni de tot@s”, durant aquests dies per tots els pobles i ciutats de Catalunya s’organitzaran visites culturals, exposicions, representacions teatrals, entre d’altres activitats, per tal d’animar a tothom, a entrar en contacte d’una forma divertida i didàctica amb el patrimoni cultural, tan abundant a casa nostra.

Aquí us deixem un enllaç on surten les diferents activitats que es realitzaran a Catalunya:

http://patrimoni.gencat.cat/ca/agenda?field_audience_tid=85&tid=All&field_event_date_value2[value][date]=01/09/2016&field_event_date_value_2[value][date]=01/10/2016&term_node_tid_depth=All&field_municipi_tid=All&field_esdeveniment_global_tid=2328