CHAUPI

Culturània sense fronteres: primer projecte a l’Equador

L’Equador és un dels països més diversos del món, i en l’actualitat el turisme és la seva finestra de promoció.

Culturània ja es troba a Equador, i el seu primer projecte ha sigut l’elaboració del Plan de Manejo Turírstico en el sector San Marcos, parròquia el Chaupi, cantó Mejía, província de Pichincha, dins de la Reserva Ecológica Ilinizas.

Hem posat en valor les oportunitats del patrimoni natural per a un aprofitament òptim i sostenible per part dels seus propietaris, l’Asociación Loma Hurco, un grup format per 30 membres dedicats a l’agricultura, ramaderia i ecoturisme.

Aquest projecte compta amb les directrius tècniques avalades en les àrees protegides de l’Equador, i el seu contingut està relacionat al maneig d’atractius turístics, senyalètica i productes a oferir.

 

Blog-Fernanda I