GironaWay

NOVA INICIATIVA PER AL TURISME CULTURAL DE GIRONA

Des de finals de febrer la gestora del patrimoni Culturània SC dirigeix el projecte GIRONAWAY, centrat en la realització de tours culturals en Ninebot by Segway, pel nucli antic de Girona i els seus voltants. Culturània acaba d’adquirir una flota de 9 aparells d’última generació, equipats amb tots els avenços tècnics en seguretat, enginyeria cinètica (Corea del Sud), 4 giroscopis (EEUU), bateries de liti (TESLA) i sofware de control de gestió (UK).

La seu de GIRONAWAY es troba al burg de Sant Feliu, al carrer del Pou Rodó, 17. D’aquesta manera Culturània amplia la seva oferta de serveis culturals, concretament pel que fa a la difusió de la història i el patrimoni de la ciutat des d’un punt de vista turístic, però basat en l’experiència i el coneixement.