IMG  Q5sl2i

FINALITZACIÓ DEL CICLE DE CONFERÈNCIES DELS AMICS DE SANT ESTEVE I EL SANTUARI DEL TURA

Ahir a la tarda, a la Capella dels Dolors d’Olot, va tenir lloc la sisena i darrera conferència del cicle “L’esplendor de l’argent als tresors parroquials”. Sota el títol de “Nou-cents anys de la consagració de l’església de Sant Esteve d’Olot, i aportacions sobre algunes peces d’orfebreria del segle XVIII“, l’historiador Josep Murlà parlà sobre la història de l’església de Sant Esteve, en ocasió del mil·lenari de la seva consagració, a més d’oferir dades inèdites d’algunes de les peces més rellevants.

Aquest cicle de conferències, organitzat pels Amics de Sant Esteve i el santuari del Tura, amb el suport de l’Ajuntament d’Olot, i coordinat per Miquel Àngel Fumanal, ha servit per divulgar el patrimoni artístic i religiós de les parròquies garrotxines, a través d’una sèrie de sis xerrades celebrades entre els mesos d’abril i maig d’enguany.