Image 2017 06 06

INAUGURACIÓ DE LES NOVES INSTAL.LACIONS DEL MAS LA COROMINA DE JOANETES (LA VALL D’EN BAS)

El passat divendres 2 de juny, a les 12 del migdia, va tenir lloc la inauguració de les noves instal·lacions del Mas La Coromina de Joanetes (La Vall d’en Bas).

En l’acte de presentació, que va presidir Meritxell Serret, consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, hi van participar Albert Puigdemont i la Isabel Castanyer, del Mas La Coromina; Lluís Amat, l’alcalde de La Vall d’en Bas; Xevi Collell, director de Can Trona, i Joan Espona, president del Consell Comarcal de la Garrotxa.

L’acte començà amb un recorregut guiat per les instal·lacions de la mà d’Albert Puigdemont, que mostrà a la consellera Meritxell Serret l’aula didàctica, l’agrobotiga i l’Itinerari Senyalitzat. Posteriorment hi hagué els parlaments. Finalment, l’acte conclogué amb una degustació per a tots els assistents, unes 200 persones.

El projecte de remodelació del “Mas  La Coromina” forma part d’un projecte de diversificació cofinançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Almentació a través del Programa de Desenvolupament Rural (PDR) que ha estat coordinat per Culturània, en col·laboració amb CREArquitectura, Dummiesgrafic, Marta & Petra,  La Digital, Volcànic Instal.lacions, De Ferro, AF Instal.lacions SC i Fusteria Josep Lleras Illa.

D’aquesta manera, amb aquest acte es donava el tret de sortida a la segona edició del “Benvinguts a Pagès”, que se celebrà entre el 3 i 5 del present mes, i que compta amb més de 800 establiments adherits arreu de Catalunya.

image-2017-06-06 (1)      image-2017-06-06 (2)    image-2017-06-06 (3)      image-2017-06-06 (4)   image-2017-06-06 (5)      image-2017-06-06 (6)      image-2017-06-06 (7)