WhatsApp Image 2017 07 12 At 15.34.54

SENYALITZACIÓ PATRIMONIAL TURÍSTICA DE LLORET DE MAR (2017)

Fa un mes, va tenir lloc la instal·lació de les noves senyals informatives turístiques a Lloret de Mar, una de les zones més singulars de la Costa Brava i pionera en el boom turístic català als anys 1960 i 1970, que serviran per mostrar un patrimoni cultural d’alt interès, alguns dels quals encara desconeguts pel gran públic.

En total, s’han clavat nou senyals en els principals elements patrimonials de la ciutat, tals com l’església de Sant Romà, els Jardins de Santa Clotilde o el Cementiri Modernista. En cada senyal hi ha textos interpretatius traduïts en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès) i un codi QR que enllaça amb continguts addicionals.

El projecte ha estat desenvolupat per Culturània amb col·laboració de Signtec, Imots i Deferro Banyoles

lloret de mar 1                    lloret de mar 4