2

CLAUSURA DE L’EXPOSICIÓ “BORN REIVINDICAT. 1971-2001”

El diumenge 26 de novembre serà el darrer dia que estarà oberta l’exposició  “Born Reivindicat. 1971-2001″ a l’Espai Sebastià Dalmau al Born CCM, que fou comissariada per Joel Colomer, Miquel Àngel Fumanal, Robert Ramos i Pere Virgili.

Aquesta exposició fou inaugurada el passat 11 de juliol amb l’objectiu de reivindicar la importància d’aquest mercat en la història i en la memòria de Barcelona a través d’una sèrie de fotografies que permet fer un recorregut pels principals esdeveniments, sempre amb un ús molt vinculat al veïnat i l’associacionisme.

El projecte ha estat dissenyat i produït per Culturània, en col.laboració amb CREArquitectura i La Digital.

Cal destacar el ressò que ha tingut la inauguració de l’exposició  entre els diferents mitjans de comunicació, ja sigui en la premsa nacional (tals com l’Agència EFE, el Diari Ara, Europa Press o l’ACN), la premsa electrònica (El País, el Núvol o Nació Digital, revistes (Bonart), la televisió (TV3) i la ràdio (Catalunya Ràdio, RAC1 o Radio Nacional España).

 

1      4 5      6       3