Garces

Nova Il·lustració Radical

A Culturània llegim.

I llegim perquè pensem que la reflexió i deliberació que neixen d’una bona lectura són garantia per oferir un servei de qualitat als nostres clients i, en definitiva, a la nostra societat.

Us encoratgem doncs a llegir Nova il·lustració radical, l’última obra de Marina Garcés. A continuació, un breu tastet:

En aquesta “experiència de final, la condició pòstuma, el post- no apunta cap a allò que s’obre quan s’han deixat enrere els grans horitzons i els referents de la modernitat. El nostre post- és el que ve després del després: un post-, pòstum, un temps de pròrroga que ens donem quan ja hem concebut i en part acceptat la possibilitat real del nostre propi final. […] Declarar-nos insubmisos a la ideologia pòstuma és la tasca principal del pensament crític avui”.