SENYALITZACIÓ DEL PATRIMONI CULTURAL

Realitzem projectes i plans de senyalització de forma integral. Treballem tots els aspectes del projecte: redacció de continguts, traduccions, disseny, fabricació i transport. Un pla de senyalització per a pobles i municipis dels seus espais, edificis i indrets de més interès històrics i culturals. Tmabé hi apliquem la perspectiva de gènere i la il·lustració pel públic infantil.

MÉS INFORMACIÓ

TOURS VIRTUALS 360º

Actualment les noves tecnologies ens proporcionen una sèrie d’eines ideals per a poder gaudir del nostre partimoni cultural. Fem un passeig virtual a espais singulars i amb un alt valor històric. També hi apliquem tota mena de gadgets especials a elements a destacar, preguntes Quiz, audioguies, etc. Una bona manera de conèixer el patrimoni a través del teu smartphone o tauleta.

MÉS INFORMACIÓ

RECREACIONS 3D D'ESPAIS D'INTERÈS HISTÒRIC

Reconstrucció en format 3D d’edificis o monuments amb interès cultural i patrimonial. Permet la visualització d’elements que avui dia no s’han pogut conservar. Tenir una imatge amb explicacions i continguts complementaris ens ajuda a entendre i comprendre la nostra història.

MÉS INFORMACIÓ

EXPOSICIONS I MUSEOGRAFIA

Treballem les exposicions i projectes museogràfics des d’una visió integral. Ens ocupem de totes les tasques que requereixen la planificació, plantejament i execució de projectes museogràfics de tota mena. Exposicions temporals, efímers o permanents.

MÉS INFORMACIÓ

INFORMES HISTÒRICS D'EDIFICIS CATALOGATS

La recerca històrica és una de les parts més importants de la nostra empresa. L’apliquem a la realització d’informes històrics destinats a edificis catalogats. És una de les tasques que desenvolupem i son especialment interessants i útils per a conèixer les diverses fases de construcció de cases i immobles de tota mena. Des dels urbans fins a finques rurals esdevé una eina de primer ordre per a projectes de reforma, recuperació o reconstrucció d’edificis protegits i requereixen un coneixement aprofundit a nivell històric.

MÉS INFORMACIÓ

PUBLICACIONS DE TRÍPTICS I MONOGRAFIES

Editem tota mena de publicacions, des de tríptics informatius destinats a elements turístics o monografies dedicades a aspectes històrics i culturals. Ens encarreguem de dur a terme totes les tasques que impliquen aquest tipus de projectes. Recerca, documentació, continguts, disseny, maquetació i la coordinació editorial. Creiem que és important saber el que es vol transmetre, com fer-hi i sobretot mostrar-ho.

MÉS INFORMACIÓ